CAUT COVOARE AUTO PERSONALIZATE PENTRU:

Covorașe auto Diamond Collection pentru Kia Carens 2002-2006

 
Negru
 
Grafit
 
Bej
25,00 RON
 
Culoarea covorului
 
Negru
 
Grafit
 
Albastru
 
Verde mediu
 
Verde închis
 
Albastru deschis
 
Gri aluminiu deschis
 
Roşu
 
Roz deschis
 
Bleu
 
Portocaliu
 
alb
 
galben
 
roșu deschis
 
Covoraşe standard
 
Covoraşe standard + un covoraş suplimentar pentru conducătorul auto
65,00 RON
 
Covoraşe standard + 2 covoraşe suplimentare pentru conducătorul auto
125,00 RON
 
Doar setul faţă
-55,00 RON
 
Doar covoraş pentru conducătorul auto
-150,00 RON
 
Doar covoraşe spate
-135,00 RON
Termen de livrare 2-3 zile
Material universal de montare
  • Fiecare articol este special adaptat
  • Un covor unic pentru fiecare masina!
  • Costuri de expediere: 30 RON pe comandă
  • Perioada de reflecție de 30 de zile
Optiunile alese
    511,00 RON 429,41 RON
    Detalii

    Diamond Collection este cel mai nou produs al nostru. Această calitate este cea mai bună și cea mai exclusivistă mochetă disponibilă în industria auto. Aceste covorașe auto sunt extrem de moi și se regăsesc în mod standard în cele mai luxoase mașini. Aceste covorașe sunt fabricate din mochetă velur extrem de luxoasă. Ele sunt realizate pe măsură pentru Kia Carens 2002-2006. Această calitate a mochetei conferă mașinii o aparitie exclusivistă. Această mochetă este disponibilă în culorile negru, gri închis și bej.

    Mocheta este fabricată din polipropilenă și are o greutate totală de 3.076 gr/m2. Greutatea firului este de 1.500 gr/m2. Aceasta este o mochetă foarte dens țesută (tuftată) cu un fir înalt de 9 mm, grosimea totală a covorului fiind de 12 mm. Aceste covorașe auto sunt livrate fără întărire suplimentară pentru călcâi, ceea ce le conferă o aparență exclusivistă. Covorașele au un spate antiderapant care asigură o utilizare sigură. Aceste covorașe sunt livrate cu material de fixare pentru a le fixa ferm.

    Timpul de livrare pentru aceste covorașe auto este, la fel ca și pentru celelalte covorașe din mochetă, de 3-4 zile lucrătoare. În fotografii arătăm o schiță a formei. Fiecare mașină are o formă unică. Puteți verifica forma covorașului în funcție de schiță.

    Oferiți covorașelor auto o notă personală alegând o culoare unică pentru margine! Acest lucru nu costă nimic în plus! Completați covorașele auto cu un logo text personalizat. Comandați în numele unei companii auto? Atunci putem broda și logo-ul companiei pe covorașe la un preț avantajos! Atenție! Nu avem voie să folosim logo-uri de mărci sau nume de mărci auto din cauza drepturilor de autor (copyright).

    Covorașul șoferului se uzează cel mai repede deoarece majoritatea kilometrilor sunt parcurși doar cu șoferul în mașină. De aceea, este recomandat să comandați un covoraș suplimentar pentru șofer. Acest lucru se poate face contra unei sume mici suplimentare. Când primul covoraș este uzat, nu trebuie înlocuit întregul set. Poate fi folosit al doilea covoraș. Dacă covorașele din spate nu necesită înlocuire, selectați și comandați doar covorașele din față. Deoarece producem noi înșine covorașele auto, suntem maxim de flexibili.

    Pe scurt: creați-vă propriul set unic de covorașe, vă garantăm că se potrivesc! La noi aveți garanția 'nu sunteți mulțumit? banii înapoi!'.

    More Information
    More Information
    Potrivit pentru mașini:Kia Carens 2002
    Kia Carens 2003
    Kia Carens 2004
    Kia Carens 2005
    Kia Carens 2006
    Recenzii
    Write Your Own Review
    You're reviewing:Covorașe auto Diamond Collection pentru Kia Carens 2002-2006
    Your Rating
    FAQ
    Fără întrebări